Translate

zaterdag 19 januari 2013

Pasta knolselderij en champignons

Van een halve knolselderij die over was een pastasaus gemaakt. Verschillende soorten champignons en wat gehakte noten erbij. Zo onstaat ineens een heerlijk pastagerecht.

Nodig: (2 pers)
pasta
halve knolselderij, in blokjes                       
250gr champignons, in plakjes
60-80gr pecan of walnoten, gehakt
250ml melk
peccorino of parmezaan, geraspt
1 laurierblaadje
zout, peper

Kokerellen
Eerst de saus maken. 
Hiervoor knolselderij, laurierblad met melk, wat zout, peper aan de kook brengen. 
Ongeveer 10-15 rustig laten koken tot de knolselderij zacht is.  Pureren tot een saus.
Pasta koken en ondertussen de champignons bakken, wat zout, peper erbij.
De saus en noten toevoegen, 4-5 minuten goed verwarmen.
Op bord de kaas erover strooien.

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten